Bustad til sals: Tomannsbolig på Mjøsvang (1 igjen)

  Oversikt
 • Det er snart klart for innflytting på Bøaflaten.
 • Gode naboar og enkel tilgang til alt av servicetilbod er stikkord for Bøaflaten.
 • Knappen og Skakadlaen reiser seg bak byggjefeltet på Bøaflaten.
 • Bygdefjellet Grindane (1724 moh.) i bakgrunnen.
Bøaflata 8a

Fem av seks enheter i de nye tomannsboligene ved Mjøsvang er nå solgt. Lav pris og høg kvalitet er hva de lokale entrepenørene Tveitabru bygg tilbyr. 

Kort vei til skole, barnehage, matbutikk, kommunehus, legekontor, cafe, bensinstasjon, verksted, fotballbane osb. er noe av det du får på Bøflaten. Når i tillegg boligen er splitter ny snakker vi om ei god investering i framtida i Vang.

Du får mellom anna dette:

 • Carport med bod 
 • Stue/kjøkken og tre soverom
 • Bad
 • Innvendig bod
Detaljert bygginformasjon

Byggemåte Vinduer og dører: To lags hvitmalte vinduer med løse sprosser. Isolert ytterdør og terrassedør. Hvite formpressede innerdører.

Innervegger: Alle innvendige vegger har MDF panelplater med fargen caffe latte. Bad har flislagte vegger med hvit standard flis. Utvendig bod er kledd med gips på vegger. Hvitmalte utforinger i vinduer. 12x56mm hvitmalt glatt listverk rundt vinduer og 12x45mm hvitmalt glatt listverk ved tak/gulv. Leilighetsskillevegger som tilfredsstiller byggeforskriftenes krav til lyd- og brannskillende konstruksjoner blir utført som isolert standerverksvegg med gipskledning. (Dobbel brannskillevegg)

Gulv og overflate: Gulv på grunn, isolert. På bad og bod er det påstøp med varmekabler og flislagt gulv (grå standard flis). Utvendig bod/carport har grovstøpt gulv. I resten av huset er det 3 stavs eikeparkett.

Himling og overflate: MDF panelbord i alle himlinger (farge eggehvit) Utvendig bod har gips i himling.

Yttervegger: Oppbygd med 19x148mm Utvendig Buerpanel, 36x48mm lekt, vindtett asfaltplate, 48x198mm reisverk, plast, 48x48 lekt og panelplater innerst. Type isolasjon som blir brukt i vegger er 20cm Isolasjon + 5 cm isolasjon. Utvendig panel er behandlet med grunning + ett strøk maling/beis.

Yttertak: Selvbærende takkonstruksjon, isolert med matte, 30cm.

Taktekking: Taket er tekket med Tyvek duk til undertak, så lekter og sort ru takstein.

Takavrenning: Takrenner og nedløp i stål.

Kjøkkeninnredning: Kjøkkeninnredning medhvite fronter i MDF Benkeplate i eik. 1 1/2 Oppvaskkum med avrenningsplate og blandebatteri. Kjøkkenvifte er fastmontert, hvitevarer ellers er ikke medregnet.

VVS: Eiendommen er tilkoblet kommunalt vann og kloakkanlegg. 200 liter v.v. bereder i innvendig bod

Sanitærutstyr: Bad med dusjhjørne(inkl dusj/blandebatteri), wc og 90 cm baderomsinnredning med servant og opplegg for vaskemaskin.

Platting/terasse: Platting på opprettet pukk, monteres som vist på tegninger med skillevegg mellom leiligheter. Ikke rekkverk.

Elkraft: Bra dimensjonert elanlegg, automatsikringer og skjult ledningsnett.

Piper, ildsteder og fyranlegg: Muret lecapipe, pusset. Peisovn av typen Termatech TT20 vil bli montert. Varmekabel i gulv i bad og innvendig bod, ellers ordinære panelovner på soverom og stue.

Arealer og fordeling per etasje BRA: 97,8 kvm (P-rom 70,7 kvm, S-rom 27,1 kvm) Innhold Stue, åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, bad, gang, 1 innnvendig bod, carport med bod i tilknytning.

Standard: Enhetene har en god planløsning med lyse overflater. Alt materiale (for eks. panel, listverk, fliser, gulv, baderomsinnredning, kjøkkeninnredning osv, osv) kan oppgraderes etter kundens behov og ønske mot et tillegg i prisen. Dette avklares direkte med selger. Det er også mulighet til å kunne få installert varmepumpe. Byggene vil bli bygget med livsløpstandard. Telefonkabel blir lagt inn klart for bruk, men tilkobling gjøres av kunde selv i samarbeid med telefonselskap.

Oppvarming Peisovn av typen Termatech TT20 vil bli montert. Varmekabel i gulv i bad og innvendig bod, ellers ordinære panelovner på soverom og stue.

Parkering / Garasje: En biloppstillingsplass i carport. Adkomst Følg Tyinvegen (E-16) til Vang, kjør ca 1.5 km forbi kommunehuset. Ta til venstre opp Bøaflata, ta første til høyre og deretter første til venstre. Bygget som føres opp på ligger på venstre side i første sving. Ta gjerne kontakt med selger for nærmere veibeskrivelse.

Beskrivelse av tomt/hage Vei og gårdsplass blir oppgruset. Plen og uteområdet ellers blir tilsådd plen, med mulighet for at noe kan være naturtomt.

For flere detaljer - kontakt Odd Magne i Tveitabru bygg AS.

 

Harde fakta

Adresse:
Bøaflata 8a
2975 Vang i Valdres

Seljar:
Tveitabru bygg AS
odd.magne@tveitabru.no
Mobil: 958 88 766

Nøkkelinfo:

 • Areal: 70 m²
 • Soverom: 3
 • Prisgunstig og sentralt
 • Tomt: Ca 1000 m2

Pris:

1 750 000,–

Kontakt seljar for fleire detaljar.

Fleire bustader til sals

Næringslokale og leilegheit i RyfossRyfossvegen 92 A, 2973 Ryfoss
Einebustad i LundsmarkaEllingbøvegen 185, 2975 Vang i Valdres
Eldre einebustad i sentrumBøagøta 42, 2975 Vang i Valdres
Tyinvegen 4473 – «Neset»Tyinvegen 4473, 2975 Vang i Valdres