Den gode matopplevelsen står i fokus når Sommerhotellet og Innovangsjon ber inn til fredagskos i slutten av juni. Ein litt ekstragavant kveld der smaksløkane tas med på ei kulinarisk reise du aldri vil gløyme!
Kjøkkensjef Tone Log lovar ein lokal og stuttreist 3-retters meny, godt i glasset og magisk utsikt.
Forrett:
Frisk sommersalat frå Grøne Lund med jordbær frå Lærdal og ferskost frå Olestølen
Hovudrett:
Filet av reinsdyr frå Filefjell, servert med urtebakte nypoteter frå Lærdal, gulrotpuré, grilla vårlauk frå Grøne Lund og sylta granskudd.
Dessert:
Lun rabarbra med mynteiskrem og karamellisert kvit sjokolade.
- Fredagskos har fått på seg festdrakten og er klar for ein litt finare kveld på Sommerhotellet, det trur eg bli kjempebra! I tillegg lovar vi sjølvsagt quiz og ei runde i baren til vinnarlaget, seier Innovangsjonsminister Ida Nordland Hillestad.
Program for kvelden
18.30 Dørane opner
19.30 Middag
21.30 Quiz
22.15 Fest
Påmelding innan 17. juni til ida@vangivaldres (eller sms til 48090059)
CC: 525,- (Kort/ Vipps) GRATIS FOR NYE SAMBYGDINGAR!
Øl og vin
18 år aldersgrense