Fra vintersesongen 2017 søker Fondsbu DNT etter to kokker som går skift.
Fondsbu har 100 senger, god trafikk og vi tilbereder alle retter ut fra rene lokale råvarer og serverer en 3-retters middag hver kveld enten kl. 19.00 eller 21.00, og vi serverer også varme og kalde retter i kaféen fra kl. 11.00 - 18.00 basert på lokale råvarer.
Vi kjøper hele dyr og har på lager Tyinlam fra Vang, kastratkalv fra Kattevold i Vang, vilt fra lokale jegere, stykk fra Fjellgris fra Valdres. Vi bruker ingen halvfabrikata og tilbereder alt selv fra grunnen hver dag.
Dette betyr kjøkkendrift på "gamlemåten" med kraftkoking, brødbaking og egenproduksjon av alt fra burgere til desserter.
Vi søker etter to kreative initiativrike kokker, for sesongarbeid fra 15. februar til 5. mai og fra 15. juni til 15. oktober 2017.
Vi kan tilby et ungt og levende miljø, travle dager og rolige dager - alt etter sesong og trafikk, vakker natur og inspirerende omgivelser.
Losji i personalhus på stedet. Lønn etter avtale.
Treng du folk?
Driv du verksemd i Vang, og treng fleire folk på laget? Vi kan gjerne hjelp deg med å synleggjere dei ledige stillingane dine - og tipse aktuelle kandidatar som vi kjenner til.
På jobbjakt?
Ta gjerne kontakt med oss dersom du er på jakt etter jobb i Vang. Vi er stadig i kontakt med verksemder som treng ulike typar folk, og då er det kjekt for oss å vite om aktuelle kandidatar. Send oss ein e-post eller ring for ei samtale om moglegeheiter i Vang!